Cum să tai un avocado ca un chef

Homefresh / 5 februarie, 2018

Dacă despicatul unui avocado îți dă bătăi de cap, înseamnă că nu ai urmat niciodată acești pași simpli pentru a-l desface și a-l savura.

Pentru început, ia un cuțit ascuțit și, ținând avocadoul în cealaltă mână, rotește cuțitul pe lungul avocadoului pentru a obține 2 bucăți egale.

Acum, prinde o jumătate de avocado cu o mână și cealaltă jumătate cu cealaltă mână și, rotind în sensuri opuse, lasă-l cu sâmburele la vedere.

Ia din nou cuțitul și înfige-l hotărât în sâmbure. Din nou, rotește în părți opuse pentru a desprinde sâmburele de avocado. Voila!

Totul bine? Perfect! Urmează partea cea mai ușoară: cu o lingură scoate frumos miezul și asigură-te că nu faci risipă. Vrem să ne bucurăm de fiecare bucățică delicioasă de avocado.

Dacă vrei să-ți pui în practică tehnicile de maestru în desfacerea unui avocado, urmărește meniul curent Homefresh. Suntem mari iubitori de avocado, așa că vei descoperi destul de des rețete care să conțină acest ingredient.

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: