Cum să învârți pe degete un stir-fry crocant

Homefresh / 26 februarie, 2018

Pentru a asigura o distribuire uniformă a căldurii, folosește un wok sau o tigaie non-aderentă (cea mai mare pe care o ai). Bineînțeles, vei încinge bine-bine wok-ul sau tigaia înainte de a începe.

Taie legumele în bucăți de dimensiuni aproximativ egale pentru a le găti uniform. E bine să le pregătești pe toate din timp și să le ștergi bine de apă înainte de preparare. Totul se va desfășura foarte rapid și ultimul lucru pe care ți-l dorești e să trebuiască să tai ceapă în timp ce restul de legume deja “țipă” pe foc.

Este indicat să folosești o spatulă special concepută pentru wok sau, dacă nu ai, o poți înlocui cu o spatulă de lemn. O vei utiliza să amesteci legumele de să le-nnebunești, pe foc mediu spre mare.

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: