Rețeta Homefresh pentru eficiență la birou și mai mult timp cu cei dragi

Homefresh / 7 mai, 2018

Atunci când ești în pană de timp (se întâmplă prea des, știm), ai nevoie de o rețetă care să-ți împartă ziua la fix între:

  • proiectele de la birou, pe care vrei să le dai gata cu eficiență ca să-ți vezi cariera ajunsă acolo unde ți-ai imaginat
  • prieteni și familie, cu care îți dorești să petreci cât mai mult timp făcând lucruri care vă apropie

Nu e o sarcină deloc ușoară, mai ales că lipsa de timp înseamnă că nu ai când să găsești soluția potrivită. Ei bine, aici intervenim noi, cei de la Homefresh. Misiunea noastră este să-ți livrăm mai mult timp liber, redefinind și reinventând gătitul cinei, mai ales în timpul săptămânii când presiunea atinge cote maxime.

Cum?

Îți pregătim pachete cu ingrediente porționate la fix pentru rețete ingenioase, iar tu gătești rapid acasă după instrucțiuni pas-cu-pas.

Asta înseamnă și că nu vei mai pierde timpul în supermarket și nici nu vei mai ajunge să gătești, din nou și din nou, aceeași cină. În plus, cu Homefresh vei elimina risipa de ingrediente și te vei putea bucura și de rețete cu ingrediente mai deosebite în cantități exacte.

Cel mai important este însă că vei putea petrece mai mult timp cu cei dragi și chiar vă veți putea bucura împreună de experiența gătitului. Și nu-ți fie teamă, cu Homefresh poți găti și dacă nu ai mai pus niciodată piciorul în bucătărie și dacă ai o pasiune pentru bucate.

Credem că după o cină savuroasă și momente și mai savuroase petrecute cu cei dragi, vei căpăta energia de care ai nevoie pentru a doua zi la birou. De fapt, nu credem doar noi, ci este demonstrat. Studiile arată că o viață socială împlinită duce la o productivitate crescută.

Dacă firma/compania la care lucrezi colaborează cu Homefresh, primești pachetele comandate direct la birou, fără costuri suplimentare de transport. Tu câștigi timp și eficiență, iar compania ta câștigă pentru că te are așa.

Rețeta noastră pentru eficiență la birou și mai mult timp liber e ușor de preparat:

  1. Le povestești celor din compania ta de Homefresh și îi rogi să ne contacteze
  2. După ce ne-am înțeles cu ei, intri pe homefresh.ro și comanzi rețeta preferată
  3. Primești pachetul la birou, fără costuri suplimentare de transport
  4. Gătești rapid o cină delicioasă și te bucuri de timp alături de cei dragi

Poftă bună! 🙂

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: