Homefresh Same Day – serviciul de livrare în aceeași zi

Homefresh / 20 ianuarie, 2019

Una dintre cele mai des venite cereri din partea clienților noștri este disponibilitatea rețetelor Homefresh cu livrare în aceeași zi. Așa că introducem de azi Same Day – serviciul de livrare a pachetelor în ziua plasării comenzii.

Opțiunea Same Day este gândită pentru cazurile în care arde și e grabă mare, pofta lovește mai devreme, sau dacă nu ai apucat să îți planifici cina din seara asta și nu ai timp să mergi la cumpărături.

Ce presupune Homefresh Same Day?

  • Rețetele Same Day disponibile vor fi vizibile sub tabul zilei curente, în formularul de comandă de după meniul curent.
  • Acestea se pot comanda doar până la ora 14.00 sau până la epuizarea stocului pentru a fi livrate în ziua plasării comenzii și vor fi livrate începând cu ora 17.00.
  • Pachetele Same Day se livrează doar la adresă, prin EuCeMănânc.
  • Doar anumite rețete vor fi disponibile pentru livrare Same Day.
  • Stocul este limitat pentru fiecare rețetă disponibilă. Odată epuizat stocul, rețeta va dispărea din formularul de comandă de pe site.
  • Prețul Same Day este cu 20%-30% mai mare față de prețul pentru aceeași rețetă cu livrare începând de a doua zi, deoarece aceste pachete le pregătim în avans (deci e posibil să existe pierderi) și efortul operațional crește și el. De asemenea, vrem să încurajăm în continuare achiziția pachetelor în avans.
  • Reducerea oferită prin abonamentele SuperChef nu se aplică la aceste pachete.

Lansăm serviciul în variantă beta, adică îl testăm în cantitate limitată (cu un număr redus de rețete și stoc inițial mic).

Homefresh e un serviciu creat pentru a-ți oferi timp cu ai tăi, momente în familie în jurul mesei, pentru a reduce risipa de ingrediente și pentru a oferi o alternativă întotdeauna fresh. De aceea avem constant nevoie de ajutorul și feedback-ul tău. Scrie-ne în orice formă, pe e-mail / messenger / comment / insta DM, cum îți este la îndemână. Și vrem să știm și dacă / cum te ajută serviciul Same Day.

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: