Gift Card-urile Homefresh susțin Leul Curajos al Asociației Little People

Homefresh / 20 noiembrie, 2018

Readucem Gift Card-urile Homefresh și pentru sărbătorile din acest an! În urma feedbackului vostru, am optat să mergem pe valori diferite, și anume: 50 lei, 100 lei și 200 lei.

Mai mult, vom dona 5% din valoarea fiecărui Gift Card vândut, către Asociația Little People România. Organizația este în fiecare zi alături de copiii bolnavi de cancer internați în 9 centre de oncopediatrie din țară, oferind atenție dedicată și sprijin psihologic specializat din prima zi de internare până la finalul tratamentului oncologic.

Intră pe site-ul asociației pentru a afla mai multe despre ei, despre Leul Curajos și despre cum îi poți sprijini și tu în activitatea lor.

Cum se achiziționează un Gift Card?

Gift Card-urile se pot achiziționa direct de pe pagina cu meniul curent și vor fi disponibile până pe 21 decembrie. Ele pot fi adăugate prin aceeași modalitate prin care se comandă pachetele, achiziționarea lor făcându-se fie individual, fie împreună cu unul sau mai multe pachete. Opțiunile de livrare disponibile pentru rețetele din meniul curent sunt valabile și pentru livrarea Gift Card-urilor, aplicându-se exact aceleași costuri de livrare.

Cum se folosește un Gift Card?

Creditul disponibil se poate folosi pentru comenzi multiple pe homefresh.ro, prin simpla adăugare a codului de pe spatele Gift Card-ului în câmpul de sub sumarul comenzii.

Exită un termen de valabilitate pentru aceste Gift Card-uri?

Da. Gift Card-urile pot fi utilizate, în limita creditului disponibil, în perioada 7 ianuarie – 31 mai 2019, exceptând weekendurile și sărbătorile naționale.

Dacă aveți orice fel de alte întrebări sau nelămuriri referitoare la achiziționarea sau folosirea acestor Gift Card-uri, ne puteți scrie direct la contact@homefresh.ro.

Sărbători fericite! 🙂

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: