Cluj, am ajuns!

Homefresh / 14 aprilie, 2019

Cluj-Napoca, pregătește tigăile, ascute cuțitele: Homefresh a ajuns la tine acasă!

Am dus noua experiență de home cooking mai departe. Și anume până la Cluj, unde ne propunem să livrăm (începând cu 15 aprilie), la fel ca și la Timișoara, ingrediente porționate la fix și instrucțiuni simplu de urmat, pentru a găti acasă rețete rapide și gustoase.

Ne-am dorit mult să ajungem și în Cluj-Napoca și am lucrat intens în această direcție. Știm că găsim aici oameni faini care își doresc să gătească acasă, alături și pentru cei dragi, mese savuroase din ingrediente mereu proaspete și de calitate livrate la timp pentru cină.

Păstrăm conceptul, menținem calitatea.

Și încercăm să prezentăm clujenilor beneficiile serviciului Homefresh (printre care cel mai des menționate sunt economisirea timpului dedicat cumpărăturilor, reducerea risipei de ingrediente & ambalaje și ușurința gătirii unor rețete la care mulți nu s-ar încumeta) 🙂

Dacă ai accesat site-ul www.homefresh.ro în ultimele zile (dacă nu, intră repede acum), ai observat deja posibilitatea selectării orașului și noul proces de comandă. Meniul curent (15-26 aprilie) pentru Cluj este online. Poți comanda rețete din el timp de două săptămâni, după care, se va schimba complet, păstrând periodicitatea de 2 săptămâni.

Poți alege una (sau mai multe) dintre cele 6 rețete din meniul curent: două rețete vegane, una vegetariană și trei cu carne (două cu pui și una cu carne de porc). Dacă Italia e pe gustul tău, atunci Gnocchi Alfredo cu parmezan sunt recomandarea noastră. Pentru cei care vor să guste puțin din Mexic, recomandăm una dintre cele mai colorate rețete: Chicken Salsa Taco cu ananas și roșii.

Puiul cu sos cremos de roșii și orez basmati este una dintre cele mai apreciate rețete din meniul Homefresh, deci nu avea cum să lipsească. Opțiunile vegane sunt și ele mai mult decât delicioase: Salată crocantă cu avocado, rodie și bulgur sau Legume stir fry cu tăiței de orez. Sau alege Cotletul de porc aromat cu garnitură de cartofi dulci pentru o cină cu adevărat sățioasă.  

Nu te mai reținem mult, te lăsăm să te bucuri de noua experiență Homefresh.

Dacă ai întrebări despre procesul de comandă sau cum funcționează conceptul Homefresh, am încercat să răspundem la cât mai multe aici.

Primim cu drag și încurajăm orice fel de feedback, deci scrie-ne orice sugestie pe Facebook / Instagram sau pe e-mail la adresa contact@homefresh.ro

Spor la gătit, Cluj! Pofta e sigur bună 🙂

Înscrie-te să primești cele mai fresh noutăți, via e-mail: